Externí finanční řízení a controlling

Potřebujete pomoci s finančním managementem a controllingem podniku? Nabízíme vám outsourcing financí a controllingu i interim finanční management, díky kterému překleneme krizové období ve vaší firmě.

Sháníte někoho, kdo vám pomůže s finančním managementem a controllingem podniku? 

Pokud nechcete zaměstnávat dalšího člověka, který se postará o finanční stránku firmy, nabízíme vám outsourcing financí a controllingu. Jedná se o externí dlouhodobou spolupráci, při které se postaráme o veškeré finanční řízení podniku a vy se tak budete moc naplno věnovat hlavní činnosti vaší firmy. Outsourcing a finanční řízení není jen pro velké firmy. Tyto služby jsou velice vhodné i pro střední a malé společnosti.

Máte-li už svého interního finančního manažera a chcete ho dovzdělat, nabízíme vám workshopy a semináře, jejichž prostřednictvím můžeme předávat naše znalosti a zkušenosti.

Druhou naší doménou je interim finanční management. Pokud vás ve firmě čeká nějaká nestandardní situace, interim management je přesně to, co potřebujete. Zjednodušeně se dá říct, že vám na přechodnou dobu nahradíme finančního ředitele a pomůžeme vám překlenout krizové období.

S čím můžeme pomoci v rámci finančního managementu 

V rámci finančního řízení zpracováváme manažerské účetnictví. Vytváříme výkazy a výsledovku, sestavujeme cash flow a provádíme monitoring pohledávek. Také tvoříme rozpočty, pravidelně provádíme závěrky a vyhodnocujeme měsíce či jiná období. Zároveň nabízíme poradenství a podporu, například při jednání s bankami nebo v krizových situacích.

Naší pracovníci jsou dostatečně vzdělaní, proškolení a mají takové zkušenosti a technické dovednosti, že jsme schopni vám garantovat, že vás externí zpracování vyjde levněji než zpracování interní. Zároveň si můžete být jistí, že fakturujeme pouze skutečně odvedenou práci. Nikdy tak nebudete platit za pauzy na kávu, dovolené či náhrady za nemoc.

Máte zájem o naše služby?
Zašlete nám nezávaznou poptávku
Pojďme spolupracovat

Nejnovější články z blogu

FACT – akronym obsahující celé vaše finanční řízení
Analýzy a ukazatelé
06. 12. 2023
10 minut

FACT – akronym obsahující celé vaše finanční řízení

Finanční řízení podniku je základem úspěšného podnikání. Abyste ho zvládli i vy, představíme vám všechny jeho základní kameny – financování, účetnictví, controlling a daně.

Celý článek
Jakub Ben
Autor
Jakub Ben
Jak sestavit SWOT analýzu firmy
Analýzy a ukazatelé
01. 12. 2023
15 minut

Jak sestavit SWOT analýzu firmy

SWOT analýza slouží k hodnocení silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb. Vysvětlíme vám, jak správně swotku sestavit a jakým častým chybám se vyhnout. Pokud byste přesto potřebovali s jejím sestavením pomoci, neváhejte se na nás obrátit.

Celý článek
Zuzana Spudichová
Autor
Zuzana Spudichová
Další články blogu